Søger du stævner og holdkampe?? Tryk blot her 
Stævner og holdkampe har fået sin helt egne side. Findes også i menuen: "Hold og info 
 

For klubbens egne spillere:


Klubtøj
Ketsjer tilbud: Se her

 

Ungdomstræning 


 

Miniton:
Som noget nyt opretter klubben miniton, for børn mellem 5 år og 8 år sammen med en forældre.
Se mere under holdtilmelding. 
 
Nye ungdoms-spillere kan træne med 4-5 gange inden betaling af kontingent. 
 


Nye medlemmer:
Nye medlemmer skal oprette en profil her på siden for at melde til hold, betale kontingent m.m. Brug knappen "Opret profil" i menuen til venstre. For at tilmelde sig et hold, går man ind på holdtilmelding. Dette gælder for både nye og tidligere medlemmer. Kontingent betales via holdtilmelding og nu kan Mobilepay også bruges.


 

Nørre Aaby Badminton er en aktiv klub med 50 ungdoms-spillere, 50 voksne motionister og 15 turneringspillere og 25 ældre.  Nørre Aaby Badminton Klub er en bredde klub - hvor formålet er at give så mange som muligt gode oplevelser med badminton sporten. Der er i klubben et stærkt sammenhold og vi støtter så mange af vores børn og unge som muligt i at komme ud og spille stævner.

 
For motionister er der i klubben et rigtig godt miljø både socialt og sportsligt. 
 

Flexifjer
Har du lyst til at få sved på panden og have det sjovt sammen med andre? Oplev – eller genopleve - glæden ved badminton.
Holdet er målrettet nybegyndere, voksne, der har spillet badminton i deres ungdom og andre som gerne vil spille badminton, men som ikke har en fast makker. Der er en koordinator med som sætter jer i gang med at spille, og som også kan give dig gode råd.
 
Du bliver med garanti bedre til badminton og du har det sjovt imens. Du behøver ikke at deltage i træningen hver gang - du kommer, når du kan.
 
Du kan melde dig til Flexi Fjer for en sæson af gangen eller du kan betale pr. gang på MobilePay når du kommer i hallen.
 
Spørgsmål og henvendelser til Jens Nielsen på 2443 1102 eller jens-n@privatsport.dk 
 
MobilPay 4224 2687 
 

Facebook
Klubben er også på facebook og det er mange billeder og resultater fra klubbens stævner og klubture med ungdomsspillerne.
 Hov... Husk det nu!!
Søger du stævner og holdkampe?? Tryk blot her 
Stævner og holdkampe har fået sin helt egne side. Findes også i menuen: "Hold & Info" 

 
 
 
 

 
 Sponsorer i NBK
 Støt dem - de støtter os!!
 Danske Forsikringsmæglere
Erhverv
 
 
 Sponsorvæg